Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Exclusieve badkamers

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer wil je natuurlijk dat deze helemaal naar jouw smaak wordt ingericht. Ben je op zoek naar een unieke badkamer? Dan is een exclusieve badkamer misschien wel iets voor jou. Benieuwd wat een exclusieve badkamer is en hoe je deze kan creëren? Lees dan snel verder!

Wat is een exclusieve badkamer?

Een exclusieve badkamer kenmerkt zich door luxe en unieke kleuren en materialen. Deze badkamers zijn altijd maatwerk en worden volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Doordat het maatwerk is, zijn deze badkamers dus ook uniek. Het zijn dan ook niet de specifieke materialen of kleuren die deze badkamers kenmerken, maar het totaalplaatje speelt een belangrijke rol. De combinatie van kleuren en materialen zorgt dan ook voor de exclusieve uitstraling.

Exclusieve badkamer
Kleuren en materialen exclusieve badkamer

Kleuren en materialen

Ondanks dat deze badkamers zich niet kenmerken door bepaalde kleuren en materialen, zijn er wel een aantal kleuren en materialen die we vaker zien in deze badkamers. Vaak wordt gedacht dat voornamelijk verfijnde materialen, zoals marmer, gekozen worden voor deze badkamers. Maar ook industriële elementen zoals zwarte kranen of een douchedeur met een mat zwart raster komen vaker voor in exclusieve badkamers. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een basis van lichte of juist donkere kleuren, denk hierbij aan wit, beige of zwart. Deze basis wordt dan aangevuld met een opvallende kleur of unieke tegel.

Unieke tegels

We benoemden ze net al even: unieke tegels. Deze kunnen je exclusieve badkamer helemaal afmaken. Zo zijn er tegels met unieke prints of 3D-tegels. Wil je liever wat eenvoudigers? Dan kan je ook kiezen voor een marmerlook of houtlook tegel. Vaak zien we dat er een wand of een deel van een wand wordt bekleed met unieke tegels, deze worden dan aangevuld met een rustige basis. Bij marmerlook of houtlook tegels wordt er vaker voor gekozen om meer wanden of zelfs de volledige badkamer hiermee te bekleden.

Unieke tegels exclusieve badkamers
Stijlen combineren exclusieve badkamer

Stijlen combineren

Een exclusieve badkamer past dus niet bij één specifieke stijl. Je kan deze badkamer met meerdere badkamerstijlen combineren. Vaak zien we wel dat er gekozen wordt voor een combinatie met een luxe, marmerlook of design badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer met marmerlook tegels, goudkleurige kranen en een vrijstaand bad met vrijstaande badkranen. Maar ook de combinatie van unieke tegels en robuuste materialen kan voor een exclusieve uitstraling zorgen. Er zijn dus vele combinaties mogelijk waardoor je de badkamer kan creëren die helemaal bij je past.

Ben je op zoek naar een exclusieve badkamer? Bij Sani4All bieden we badkamers in alle soorten, maten en kleuren. Al onze badkamers zijn maatwerk, hierdoor kunnen we de badkamer creëren die volledig bij je past. Zou je graag advies willen ontvangen? Maak dan een gratis afspraak bij een van onze winkels, daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Zij kunnen je voorzien van advies en maken samen met jou een ontwerp voor je nieuwe badkamer.

Maak een afspraak