Tegels

Tegels voor in je badkamer of toilet nodig? Dan ben je bij Sani4all aan het juiste adres. Met het grootste assortiment van Nederland en wekelijks wisselende tegelacties zit er gegarandeerd wat voor jouw ideale goedkope badkamer tussen! Overigens verkopen wij alleen producten van de beste kwaliteit (A-merken genoeg). Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek alle mogelijkheden.

Resultaten: 44

Resultaten: 44

Tegels voor sfeer en uitstraling

Tegels zijn een heel belangrijk onderdeel in iedere badkamer. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van je complete badkamer en bestaan dan ook in verschillende soorten, maten en kleuren. Met de juiste grootte en kleur(en), geef je je droombadkamer een modern en luxueus aanzicht. Of het nou gaat om grote of kleine, vierkante of langwerpige tegels, Sani4all heeft het!

Ruim aanbod tegels

Wij hebben een ruim assortiment tegels. Denk aan vloer-, wand-, mozaïek-, houtlook-, betonlook-, natuursteen- en speciale tegels. Onze tegels komen van A-merken zoals vtwonen, Jos tegels en Flaviker. Naast heel sfeervol, zijn ze ook erg praktisch op het gebied van onderhoud en reiniging. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor een woonkamer of kantoor.

Aandachtspunten

Het is van groot belang om eerst goed research te doen naar de tegels die in aanmerking komen voor je badkamer, voordat je besluit om ze te kopen. Je wilt immers dat ze perfect aansluiten bij jouw persoonlijke badkamerinterieur. Daarom is het goed om als eerste te kijken naar de verschillende soorten die Sani4all te bieden heeft. Liever een grote tegel die je badkamer optisch groter maakt? Of toch liever een kleine die de goedkope badkamer er elegant uit laat zien? Het kan allemaal!

Persoonlijk advies

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de afwerking. Zo zijn er glanzende tegels met een glad oppervlak, maar ook meer robuuste met een ruw oppervlak. Wij hebben ook anti-slip tegels, die het gevaar van vallen tegengaan, erg handig zijn rondom te douche en garant staan voor je veiligheid. Onze deskundige adviseurs weten hier alles van en willen je graag helpen met het vinden van jouw perfecte tegel!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!