Tegels

Tegels zijn een belangrijk onderdeel van de badkamer en het toilet. Wil je dus tegels kopen? Dan is het belangrijk dat deze helemaal passen bij jouw wensen en de badkamerruimte! Bij Sani4all vind je het grootste assortiment aan tegels van Nederland. Zo vind je altijd de tegels om jouw ideale badkamer mee af te maken. Uiteraard vind je bij ons alleen de beste A-merken van uitstekende kwaliteit. Kom eens langs in een van onze showrooms om ons mooie assortiment te bekijken! Wij zorgen ervoor dat iedereen, met elk budget bij ons slaagt als het om tegels gaat.

Showing all 43 results

Showing all 43 results

Tegels voor sfeer en uitstraling

De sfeer en uitstraling van jouw badkamer worden voor een groot deel bepaald door de gekozen tegels. Door het kiezen en eventueel combineren van verschillende tegels, kun je de badkamer precies de look geven die jij mooi vindt. Daarom bieden wij badkamertegels in verschillende maten en kleuren met vele opties in bijvoorbeeld reliëf en patroontjes. Alles dus om voor ieder soort badkamer de perfecte sfeer neer te zetten!

Ruim aanbod tegels

Bij Sani4all vind je alles op het gebied van tegels. Denk aan vloer-, wand-, mozaïek-, houtlook-, betonlook-, of natuursteentegels. In ons brede assortiment vind je de mooiste tegels, alleen van de beste A-merken zoals  Jos tegels en Flaviker. Hiermee creëer je zo de perfecte combinatie tussen sfeervolle en praktische tegels. Ga bijvoorbeeld voor glad afgewerkte tegels, of juist voor ruwere tegels met meer grip. Ook kun je vele van onze tegels in andere ruimtes in huis of op kantoor plaatsen. Genoeg mogelijkheden dus!

Jouw perfecte badkamertegels

Wanneer je (nieuwe) tegels voor jouw badkamer zoekt, is het belangrijk dat je van tevoren goed bedenkt wat jouw wensen zijn. Ga je voor lichte tegels of juist voor donkere? En hoe groot moeten de tegels zijn? Grote tegels zorgen voor meer ruimtelijkheid, waar kleine tegels een wat meer knusse badkamer kunnen realiseren. Onze adviseurs denken graag met jou mee en adviseren over de te maken keuzes. Zo weet jij straks helemaal zeker welke tegels jij wil!

Persoonlijk advies

Omdat er bij tegels veel elementen komen kijken, staan onze medewerkers graag voor je klaar. Zij laten jou ons ruime assortiment zien en denken mee met jouw wensen. Voor alle praktische wensen, stijlen en voor ieder budget vinden wij de tegels waar jij gelukkig van wordt. Zo kun jij straks heerlijk genieten van jouw droombadkamer!

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

43