portofolio_image

De 4 zekerheden van Sani4all

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Vakkundige montageservice
  • 5 jaar garantie op jouw badkamer
  • 43 A-merken in ons assortiment

Maak een gratis (digitale) afspraak voor een badkameradvies inclusief 3D ontwerp

Bij de aanschaf van een complete badkamer, toilet of tegels komt veel kijken. Het is het door COVID-19 helaas niet meer zo vanzelfsprekend om elke showroom en winkel spontaan te bezoeken nu we allemaal extra alert zijn op de gezondheid en hygiëne van onszelf en andere. Doordat velen meer tijd thuis doorbrengen beginnen er ook meer ideeën te borrelen. 

Wij helpen je tijdens een (digitaal)adviesgesprek met een badkameradvies op maat. Graag nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo voorkom je naderhand onjuistheden. Wij zijn er voor iedereen en maken graag ook jouw badkamerdroom betaalbaar. Laat je overtuigen en plan direct een afspraak in bij één van onze vestigingen om het assortiment te bekijken of kies voor een afspraak op afstand.

Plan direct een vrijblijvende afspraak in de agenda van één van onze adviseurs bij de gewenste vestiging.  Op locatie maken we graag gratis een uitgebreide 3D tekening van uw droombadkamer. (twv. €150,-)

Maak een gratis afspraak

  • Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek, inclusief gratis 3D ontwerp, bij één van onze badkamerspecialisten. Er wordt contact met u opgenomen om de afspraak te bevestigen.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Afspraak maken op dezelfde dag? Graag even bellen.

Sinds kort beschikt onze website over een chatfunctie maar het is ook mogelijk om direct met de dichtstbijzijnde vestigingen contact op te nemen via WhatsApp. De voordelen hiervan? Je hebt snel persoonlijk contact, je kunt eenvoudig foto's en ideeën uitwisselen en via WhatsApp is het mogelijk om te videobellen! Stel nu jouw vraag in de chat of vind hieronder het WhatsApp nummer van de dichtstbijzijnde vestiging.