Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer in antraciet

Vind je een zwarte badkamer net wat te donker, maar wil je wel graag hetzelfde sfeervolle effect creëren? Kies dan voor een antracieten badkamer. De kleur antraciet hangt tegen zwart aan, maar is net wat lichter en zachter. Ideaal dus wanneer je graag een donkere badkamer wil samenstellen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Antraciet badkamer

De kenmerken van antraciet in de badkamer

De kleur antraciet lijkt dus erg op zwart, maar is wat zachter. Wanneer je een badkamer zonder raam of ander daglicht hebt, maar toch graag een donkere badkamer wil, biedt deze kleur dus uitkomst. Je kunt de kleur antraciet op verschillende manieren toepassen in de badkamer en bovendien op allerlei manieren combineren. Daardoor kun je met een antraciet badkamer vele badkamerstijlen creëren. Een hele veelzijdige badkamer kleur dus!

Antracietkleurige badkamer
Badkamer marmerlook antraciet

Antraciet in de badkamer combineren

Wil je antraciet in de badkamer, maar niet de gehele badkamer in deze kleur laten uitvoeren? Dan is antraciet prachtig te combineren met andere kleuren en materialen. Een houtlook badmeubel geeft de ruimte bijvoorbeeld een mooie natuurlijke uitstraling mee; ideaal voor wanneer je voor de stijl urban chic wil gaan. Ook met wit, beige en bruin combineert antraciet prachtig. Maar omdat het een relatief neutrale basis is, kan je ook verschillende kleuren combineren met antraciet in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een antracietkleurige vloer en blauwe wandtegels. Of combineer antraciet met marmerlook tegels, waarin de grijstint ook weer terugkomt. Zo creëer je een eenheid in de badkamerruimte waarbij antraciet de hoofdrol speelt.

De antraciet badkamertrends van 2024

Dit jaar zijn er verschillende badkamertrends die goed bij de antraciet kleur passen. Zo is de kleur antraciet zelf al heel erg populair, dus met deze kleurkeuze zit je altijd goed! Daarnaast wordt er steeds vaker voor een waskom gekozen in een andere kleur dan wit. En laten we nu ook antracieten waskommen in ons assortiment hebben, hiermee kun je dus heel eenvoudig ervoor zorgen dat jouw badkamer aan de laatste trends voldoet. Dan is er ook nog een badkamerstijl die heel erg trendy is en waar de kleur antraciet in voor komt, namelijk de Wabi Sabi stijl. Dit is een stijl waarbij de basis bestaat uit natuurlijke, ruwe materialen die gecombineerd worden met natuurlijke kleuren als bijvoorbeeld antraciet.

Badkamertrends antraciet badkamer 2024
Badkamer antraciet

Jouw badkamer in antraciet

Wil je jouw eigen badkamer met antraciet samenstellen? Dan staan onze badkameradviseurs graag voor je klaar! In onze badkamerwinkels vind je het ruimste tegelassortiment van Nederland, waardoor je altijd de badkamertegels vindt die een perfecte basis voor jouw badkamerruimte vormen. Ook van de sanitairproducten en -accessoires vind je heel veel verschillende opties, waardoor het onmogelijk is om jouw perfecte combinatie níet te vinden. Onze badkameradviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien, en stellen samen met jou de badkamer samen waar jij helemaal blij van wordt. We gaan graag aan de slag met jouw antracietkleurige badkamer!

Plan jouw gratis adviesgesprek