Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer in antraciet

Ben je op zoek naar een badkamer met de kleur antraciet? Antraciet in de badkamer is een perfecte tint voor wie een stijlvolle, donkerkleurige ruimte wil. De tint hangt tegen zwart aan, maar is nét wat zachter van aard. Je zou het ook heel donkergrijs kunnen noemen. De badkamer krijgt vaak een luxe en moderne uitstraling wanneer veel antraciet wordt toegepast in de ruimte. Omdat de tegels tegenwoordig steeds groter te verkrijgen zijn, creëer je gemakkelijk grote vlakken op zowel de muur als de vloer. Maar met de keramieken tegels kun je nog veel meer kanten op. Kies voor verschillende uitstralingen en groottes en combineer antraciet in de badkamer met andere kleuren voor een speels effect. We vertellen je hieronder alles over jouw badkamer met antraciet!

Antraciet badkamer

Badkamertegels in antraciet

Bij antraciet in de badkamer, begint het meestal bij de tegels. Door te kiezen voor tegels in deze populaire kleur, creëer je een sterke basis in de badkamerruimte. Daarbij zijn er veel mogelijkheden. Je kunt natuurlijk kiezen voor tegels in egaal antraciet, maar ook bijvoorbeeld voor hexagontegels of tegels in verschillende formaten. Veel mensen kiezen voor betonlook, wat prachtige uitvoeringen kent in antraciet. Ook bestaan er designtegels waarin antraciet wordt gecombineerd met bijvoorbeeld wit. Zo heb je zelf in de hand in hoeverre je antraciet in de badkamer wil verwerken en welke vorm je mooi vindt.

Antracietkleurige badkamer
Badkamer marmerlook antraciet

Antraciet in de badkamer combineren

Wil je antraciet in de badkamer, maar niet de gehele badkamer in deze kleur laten uitvoeren? Dan is antraciet prachtig te combineren met andere kleuren en materialen. Een houtlook badmeubel geeft de ruimte bijvoorbeeld een mooie natuurlijke uitstraling mee; ideaal voor wanneer je voor de stijl urban chic wil gaan. Ook met wit, beige en bruin combineert antraciet prachtig. Maar omdat het een relatief neutrale basis is, kan je ook verschillende kleuren combineren met antraciet in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een antracietkleurige vloer en blauwe wandtegels. Of combineer antraciet met marmerlook tegels, waarin de grijstint ook weer terugkomt. Zo creëer je een eenheid in de badkamerruimte waarbij antraciet de hoofdrol speelt.

Jouw badkamer in antraciet

Wil je jouw eigen badkamer met antraciet samenstellen? Dan staan onze badkameradviseurs graag voor je klaar! In onze badkamerwinkels vind je het ruimste tegelassortiment van Nederland, waardoor je altijd de badkamertegels vindt die een perfecte basis voor jouw badkamerruimte vormen. Ook van de sanitairproducten en -accessoires vind je heel veel verschillende opties, waardoor het onmogelijk is om jouw perfecte combinatie níet te vinden. Onze badkameradviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien, en stellen samen met jou de badkamer samen waar jij helemaal blij van wordt. We gaan graag aan de slag met jouw antracietkleurige badkamer!

Plan jouw gratis adviesgesprek

Badkamer antraciet