Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in omgeving Hasselt

Een badkamer kopen doe je bij Sani4All. Wij hebben immers een ruim aanbod aan badkamers, badkamertegels, toiletten en sanitair. In onze prachtige winkel in Genemuiden laten we jou alle denkbare badkameropties zien. Denk hierbij aan kleine badkamers, design badkamers en complete badkameropstellingen. Maar ook voor alle losse onderdelen zoals kranen, badmeubelen, douche- en stoomcabines kun je bij onze badkamerspeciaalzaak terecht. In de showroom kun je diverse opstellingen vinden, waar je veel inspiratie kunt opdoen voor de nieuwe badkamer. Wij hebben voor ieder budget en voor elke stijl een passend aanbod. Zo bieden wij complete, landelijke, klassieke, design en senioren badkamers van onder meer Villeroy & Boch, Grohe en Geberit. Deze zijn van de hoogste kwaliteit. Een badkamer kopen Hasselt doe je natuurlijk bij Sani4All.all.

Badkamer kopen in omgeving Hasselt 

Bij Sani4All in Genemuiden kun je terecht voor de mooiste badkamers, tegels en sanitair van de beste kwaliteit. En dat ook nog eens tegen internetprijzen. Veel badkameronderdelen zijn direct uit voorraad te leveren. De levering hiervan doen we zelf en wordt daarom snel gerealiseerd. Met vele jaren ervaring in badkamerbranche kun je bij ons rekenen op een vakkundig en gedegen advies. Wij denken mee met het ontwerpen van de badkamer van je dromen. Wij maken een gratis 3D-ontwerp, zodat je precies weet wat er mogelijk is en welke indeling het best bij jou past. Wil je jouw nieuwe badkamer volledig gemonteerd hebben? Dat kan. In dat geval verzorgen wij de beste monteurs tegen de beste prijs. Je hebt bij ons alles onder één dak en ervaart het gemak van onze totaalaanpak. Sani4All is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen.

Ik koop mijn badkamer bij Sani4All

Wil je een nieuwe badkamer kopen voor jouw woning in Hasselt? Breng dat een bezoek aan Sani4All Genemuiden. Onze ervaren medewerkers helpen en adviseren je graag om de beste keuze voor jouw droombadkamer te maken. Je kunt bij ons een gratis 3D ontwerp maken, zodat je precies kunt zien hoe de badkamer er uit kan komen te zien. Naast deskundig advies en gratis levering, verzorgen wij ook de professionele montage. Bezoek dus snel onze showroom om inspiratie op te doen.