Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Betonlook badkamer met kleurrijke touch

Sani4All Barneveld heeft deze moderne betonlook badkamer opgeleverd bij een familie uit Ede. Aan de betonlook basis heeft de familie groene visgraattegels toegevoegd, welke een prachtige kleurrijke toevoeging vormen.

De familie heeft gekozen voor een rustige basis, deze bestaat uit 60x60 cm tegels in de kleur Silver. Dit is een lichtgrijze tegel met een betonlook. Door de basis van de badkamer een lichte kleur te geven, krijgt de badkamer een rustige en ontspannen uitstraling. Aan de basis is een kleurrijke touch toegevoegd, welke bestaat uit visgraattegels in de kleur Green Mozaïek. De tegels zijn op de wand achter de douche en het toilet geplaatst, waardoor de rustige uitstraling van de badkamer behouden blijft.

Moderne badkamer
Betonlook badkamer
Groene visgraattegels
Houtlook badmeubel

Moderne stijl

De badmeubelset van deze badkamer heeft een warme en moderne uitstraling. Deze uitstraling ontstaat door de keuze voor een houtlook onderkast in de kleur Eiken Bruin. De onderkast is gecombineerd met een Solid Surface wastafel, waarbij het wasgedeelte zich aan de linkerkant bevindt. Daarbij heeft de familie gekozen voor mat zwarte accenten zoals de wastafelkraan en de spiegel. De keuze voor wit sanitair en mat zwarte kranen komt terug bij het ligbad, daar is eenzelfde combinatie gemaakt. Deze combinatie versterkt de moderne uitstraling van de ruimte. Ook in de doucheruimte is de familie voor mat zwart gegaan, daar komt het terug in de kranen en de douchewand.

Ontwerp jouw badkamer

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw badkamer? Wanneer je al een idee hebt van je nieuwe badkamer kun je met onze badkamerplanner heel eenvoudig een 3D-ontwerp van je nieuwe badkamer maken. Je kunt verschillende indelingen en stijlen proberen en zo de perfecte badkamer samenstellen. Het ontwerp kun je meenemen naar een van onze winkels. Daar helpt een van onze adviseurs om van jouw ontwerp een droombadkamer te maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Moderne betonlook badkamer