Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer kopen in omgeving Haarlem

Nieuwe badkamer nodig in omgeving Haarlem? Welkom bij de badkamerspecialist van de regio! Op nog geen half uurtje rijden van Haarlem vind je Sani4All Amsterdam. Hier kan je terecht voor de mooiste complete badkamers maar ook badkamermeubels, badkamerkasten, toiletten, wandtegels, vloertegels en sanitair van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. In onze winkel in Amsterdam laten wij een zeer uitgebreid assortiment aan sanitair en tegels zien. Ook vind je hier de nieuwste trends op het gebied van badkamers en toiletten.

Plan jouw adviesafspraak

Badkamers voor iedereen in omgeving Haarlem

We kunnen je voorzien van een echte droombadkamer. Indien je wenst verzorgen wij ook de volledige montage van de badkamer met behulp van professionele monteurs. Zo zorgen wij ervoor dat jij onbezorgd kunt genieten van jouw nieuwe droombadkamer! Want iedere bezoeker aan onze badkamerwinkel slaagt – dus jij ook. Wij hebben namelijk voor ieder budget en voor elke stijl een passend aanbod. Zo bieden wij complete, landelijke, klassieke, design en senioren badkamers van onder meer Villeroy & Boch, Grohe en Geberit.

Badkamer kopen in omgeving Aaarlem
Badkamer kopen Haarlem

Trendy badkamers in Haarlem

Tijdens jouw gratis afspraak inventariseren onze badkamerspecialisten in Amsterdam jouw wensen, waarna we samen verschillende badkameropstellingen zullen bekijken. Door hier zelf even doorheen te lopen, krijg je vanzelf een gevoel van welke badkamer wel of niet bij jou past. Jouw badkamer in Haarlem of omgeving moet natuurlijk wel een badkamer zijn waarin jij je thuis voelt! Daarom nemen wij echt de tijd voor je en zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Wij zijn al jaren specialist op gebied van sanitair en volgt de laatste trends op de voet. Wij hebben meer dan voldoende kennis in huis om je perfect van dienst te zijn. Laat je door ons inspireren voor een nieuwe badkamer.

Tevreden klanten

Zij gingen je voor

Naar overzicht

De mooiste badkamer in Haarlem en omgeving

Op onze website vind je een selectie van opgeleverde badkamers van de afgelopen tijd. Bij ons vind je de meest inspirerende collecties en uitsluitend topmerken. Kom eens langs in onze uitgebreide winkel in Amsterdam. Onze ervaren badkamerspecialisten helpen en adviseren je graag om de juiste keuze te maken. Wij maken altijd een badkamer-ontwerp, zodat je precies kunt zien wat er mogelijk is en welke indeling het best bij jou past. Wil je jouw badkamer volledig gemonteerd hebben? Wij zorgen dat de beste monteurs bij je thuis komen tegen de beste prijs. Zo kun jij straks genieten van een mooi afgewerkte badkamer.

Maak een afspraak

Badkamerwinkel Haarlem

Waarom Sani4All

Onze 4All gewoontes