&noscript=1 />

Badkamer montage

Wanneer je een nieuwe badkamer koopt dan is het wel net zo fijn als deze meteen gemonteerd wordt. Bij Sani4all zit je helemaal goed. Bij ons kun je terecht voor zowel complete badkamers als het zelf samenstellen van één. Onze ervaren monteurs komen bij jou langs om de badruimte van jouw dromen te monteren. Ze gaan pas weg als alles in orde is en jij gebruik kunt maken van je nieuwe sanitair.

De montage: een kundig en tijdrovend proces

Een nieuw bad, douche of compleet nieuwe tegels zijn niet dingen die je zomaar koopt. Je koopt het omdat je graag voor een lange tijd plezier wilt beleven van de badkamer. Het monteren ervan is een kundig en een tijdrovend proces. Daarom is het altijd goed om de montage uit te besteden aan een specialist. Onze vakmensen steken beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Ze hebben zichzelf al meerdere malen bewezen, waardoor je er zeker van kan zijn dat beloftes worden waargemaakt.

guy-pointing

Het traject werkt als volgt

De eerste stap is gezet: je weet dat er een nieuwe badkamer komt. Naast de artikelen is ook de montage een belangrijk aspect in de verbouwing. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten lees je hieronder de 4 stappen waaruit het montageproces bestaat.

1 Eerste afspraak

In één van onze winkels bespreken we eerst de wensen en maken we samen een 3d ontwerp, zo zie je precies hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien.
Daarna zoeken we de artikelen uit. Volledig naar jouw wens en investering. Onze badkamerspecialisten voorzien je graag van advies.

2 Inventarisatie

Na het maken van een 3d ontwerp en het selecteren van artikelen bepalen we de totaalprijs voor de artikelen. Op basis daarvan maken we een richtprijs voor de montage, dit onder voorbehoud van een situatie opname. Mocht deze richtprijs naar wens zijn plannen we een situatie opname in met de monteur. Na deze opname zal de monteur de exacte prijs bepalen voor de montage.

3 Planning

We weten nu exact wat de totale investering mag zijn voor de renovatie, zowel voor de artikelen als voor de montage. Indien gewenst bespreken we de offerte in de showroom. Bij akkoord gaan we de werkzaamheden inplannen en zullen we de monteur voorzien van alle nodige informatie.

4 Volledige ontzorging

Gedurende de renovatie blijven wij het aanspreekpunt. Uiteraard is het vaak gemakkelijker om direct met de monteur te communiceren, de monteur is immers bij je thuis aan het werk. Het belangrijkste is dat je als klant volledig ontzorgd wordt.

: ) Droombadkamer

Na de verbouwing kan je volledig gaan genieten van je droombadkamer! Mochten er toch nog vragen zijn, kom dan gerust langs, want ook na de renovatie blijven we graag met onze klanten in contact!

Ontzorgen

Wij kunnen badruimtes leveren inclusief de montage. Onderschat de montage ervan niet, want er moet vaak meer gebeuren dan je misschien in eerste instantie denkt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er leidingen moeten worden verlegd voor de nieuwe indeling van je badkamer.  Verder moeten oude tegels gesloopt worden en vervangen worden door de nieuwe tegels die jij hebt uitgekozen. Verder is het belangrijk dat er natuurlijk nieuwe meubelen moeten worden geïnstalleerd. Onze deskundige adviseurs en professionele monteurs weten precies hoe ze te werk moeten gaan en kunnen jouw badkamer snel en vakkundig monteren. Zo hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Terwijl wij bezig zijn met installeren, kan jij je alvast bezighouden met andere zaken zoals bijvoorbeeld de aankleding. Praktisch, nietwaar?!

Kosten

Een badkamer montage, wat kost dat nou? Bij Sani4all is de montage niet meegenomen in de totaalprijs. De kosten hiervan verschillen per aannemer. Daarom is het lastig om een inschatting te maken met welke kosten je rekening moet houden. Wil je toch wat meer weten over de kosten die je kunt verwachten of ben je benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben met ons concept? Dan raden we je aan om een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen. Vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden en je krijgt een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Meer weten over badkamer montage?

Bij Sani4all kun je terecht voor een badruimte inclusief montage. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de montage? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Resultaten waar we trots op zijn!

Opgeleverd toilet IJsselmuiden
Ijsselmuiden

Naast complete badkamers kan je bij ons ook terecht voor complete toiletten! Samen met Sani4all Genemuiden heeft deze familie uit IJsselmuiden dit moderne toilet gerealiseerd.

Opgeleverde badkamer Lexmond
Lexmond

Deze prachtige badkamer is uitgezocht door een familie uit Lexmond en samen met Sani4all Vianen gerealiseerd. De houtlooktegel in combinatie met het strakke stucwerk zorgen voor een moderne uitstraling.

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1