Badkamer montage

Wanneer je een nieuwe badkamer koopt dan is het wel net zo fijn als deze meteen gemonteerd wordt. Bij Sani4all zit je helemaal goed. Bij ons kun je terecht voor zowel complete badkamers als badkamers die je zelf kunt samenstellen. Onze ervaren monteurs komen bij jou langs om de badkamer van jouw dromen te monteren. Ze gaan pas weg als alles in orde is en jij gebruik kunt maken van de badkamer.

Badkamer montage: een kundig en tijdrovend proces

Een badkamer is niet iets wat je zomaar koopt. Je koopt het omdat je graag voor een lange tijd plezier wilt beleven van de badkamer. Het monteren van een badkamer is een kundig en een tijdrovend proces. Daarom is het altijd goed om de montage uit te besteden aan een specialist. Onze vakmensen steken beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Ze hebben zichzelf al meerdere malen bewezen, waardoor je er zeker van kan zijn dat beloftes worden waargemaakt.

guy-pointing

Het traject werkt als volgt

De eerste stap is gezet: je weet dat er een nieuwe badkamer komt. Nu volgt de montage. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten lees je hieronder de 8 stappen waaruit het montageproces bestaat.

1 Eerste afspraak

Onze ervaren monteur komt bij je thuis om, samen met jou, de situatie op te nemen van je nieuwe badkamer, sanitair of vloer.

2 Inventarisatie

De uit te voeren werkzaamheden worden doorgesproken. Doe je werkzaamheden zelf? Dan halen wij deze uit de offerte.

3 Heldere offerte

Sani4all spreekt samen met jou de offerte door. Genoemde prijzen staan vast en afspraken staan glashelder op papier. Geen verrassingen!

4 Planning

Na akkoord van de offerte plannen wij samen met jou de werkzaamheden in. De levering van de materialen sluit hierop aan.

5 Werkwijze

Onze ervaren monteurs gaan professioneel te werk en doen er alles aan de montageperiode zo kort mogelijk te laten duren. Zo kun je eerder genieten.

6 Garantie

Sani4all werkt alleen met erkende en zeer ervaren monteurs. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over de kwaliteit van het opgeleverde werk.

7 Eén aanspreekpunt

Helder en duidelijk communiceren vinden wij belangrijk. Daarom blijft Sani4all altijd jouw aanspreekpunt. Snel en eenvoudig!

8 Betaling

De betaling van de montage vindt plaats aan de monteur, deze stelt ook je offerte op. Sani4all helpt je graag met vragen hierover.

Ontzorgen

Wij leveren onze badkamers inclusief de montage. Onderschat de montage van de badkamer niet, want er moet vaak meer gebeuren dan je misschien in eerste instantie denkt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er leidingen moeten worden verlegd voor de nieuwe indeling van je badkamer.  Verder moeten oude tegels gesloopt worden en vervangen worden door de nieuwe tegels die jij hebt uitgekozen. Verder is het belangrijk dat er natuurlijk nieuwe meubelen moeten worden geïnstalleerd. Onze deskundige adviseurs en professionele monteurs weten precies hoe ze te werk moeten gaan en kunnen jouw badkamer snel en vakkundig monteren. Zo hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Terwijl wij jouw badkamer installeren, kan jij je alvast bezighouden met andere zaken zoals bijvoorbeeld de aankleding. Praktisch, nietwaar?!

Kosten

Een badkamer montage, wat kost dat nou? Bij Sani4all is de montage niet meegenomen in de totaalprijs. De kosten hiervan verschillen per aannemer. Daarom is het lastig om een inschatting te maken met welke kosten je rekening moet houden. Wil je toch wat meer weten over de kosten die je kunt verwachten of ben je benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben met ons concept? Dan raden we je aan om een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen. Vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden en je krijgt een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Meer weten over badkamer montage?

Bij Sani4all kun je terecht voor een badkamer inclusief montage. Wil je meer weten over de mogelijkheden van badkamer montage? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Complete badkamers

Bekijk ons aanbod

Resultaten waar we trots op zijn!

Familie van Duijne
Zoetermeer

De familie van Duijne heeft gekozen voor 3 soorten tegels die mooi met elkaar combineren. Het is een prachtige ruimte geworden!

Familie Lala
Den Haag

De familie Lala heeft onlangs de foto’s van hun prachtige badkamer doorgestuurd. In de badkamer staat het prachtige badmeubel Infinity in de kleur natuur eiken met bijpassende dubbele kolomkast.

Familie Drost
Wassenaar

In Wassenaar heeft Sani4all een prachtige badmeubelset met bijpassende kolomkast geleverd. Het badmeubelset Marnix bestaat uit een onderkast met 2 lades in hoogglans wit.

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

1