Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer montage

Jouw nieuwe badkamer al binnen 3 maanden* in huis én gemonteerd? Bij ons kan het wél! Bij Sani4All vinden we het namelijk belangrijk om jou compleet te ontzorgen.

Wanneer je een nieuwe badkamer koopt is het wel zo fijn als deze ook meteen gemonteerd wordt. Bij ons kan je daarom terecht voor het uitzoeken van een complete badkamer. Indien gewenst komen onze ervaren monteurs bij jou langs om je nieuwe badkamer te monteren. Ze gaan pas weg als alles in orde is en jij kan gaan genieten van je nieuwe badkamer of toiletruimte!

De montage: een kundig en tijdrovend proces

Een nieuw bad, een nieuwe douche of een compleet nieuwe badkamer zijn dingen die je niet zomaar koopt. Je wil graag voor een lange tijd plezier beleven aan je nieuwe badkamer. Het monteren ervan is een kundig en tijdrovend proces. Daarom is het verstandig om de montage uit te besteden aan een deskundige. Onze vakmensen steken graag beide handen uit de mouwen en garanderen kwaliteit. Ze hebben zichzelf al meerdere malen bewezen, waardoor je er zeker van kan zijn dat jouw nieuwe badkamer er straks prachtig uitziet!

Het traject werkt als volgt:

De eerste stap van het traject is het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Naast het sanitair is ook de montage een belangrijk aspect in de verbouwing. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van het proces, lees je hieronder de 4 stappen waaruit het montageproces bestaat.

Stap 1: Gratis 3D-ontwerp

Je bent erover uit: de badkamer moet worden vernieuwd, of wellicht heb je een nieuwbouwwoning gekocht waar natuurlijk een nieuwe badkamer in geplaatst moet worden. Je maakt bij ons een afspraak en bespreekt vervolgens de wensen met een van onze adviseurs. Op basis van de wensen maakt de adviseur een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer.

Stap 2: De badkamer samenstellen

We gaan samen door de winkel om de artikelen voor jouw badkamer uit te zoeken, het 3D-ontwerp wordt hier uiteraard op aangepast. We kiezen de kleuren van het badmeubel, de mooiste tegels en de accessoires die jouw badkamer helemaal afmaken.

Stap 3: Inmeten

Als alle artikelen uitgekozen zijn, maken we een prijsopgave. Voor de eventuele montagewerkzaamheden maken we een schatting. Natuurlijk kunnen we dit niet op afstand doen en willen we de ruimte altijd eerst goed komen inmeten: wat zijn de precieze afmetingen en waar lopen de leidingen? Een badkamerbouwing doe je niet ieder jaar dus het plan moet wel goed zijn. Bij Sani4All leveren we nooit half werk. Daarom plannen we altijd een afspraak in bij jou thuis om de ruimte goed in te meten.

Stap 4: De montage

Als de monteur of wij hebben ingemeten, maken we een opsomming van alle werkzaamheden. Op deze manier weet je precies wat er gebeurt en waar je aan toe bent. De totale offerte zullen we samen bespreken. En als alles duidelijk is en de prijs is naar tevredenheid, plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan!

Meer weten over badkamer montage?

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak of kom langs in een van onze winkels! Onze badkameradviseurs helpen je graag vanaf het eerste gratis 3D-ontwerp tot aan de montage van jouw nieuwe badkamer of toiletruimte.

Maak een afspraak

Complete ontzorging

Onderschat de montage van een badkamer niet, vaak moet er meer gebeuren dan je misschien in eerste instantie zou denken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er leidingen moeten worden verlegd voor de nieuwe indeling van je badkamer. Daarnaast moeten de oude tegels uit de badkamer worden verwijderd en vervangen worden door de nieuwe tegels die je hebt uitgezocht. Onze deskundige adviseurs en monteurs weten precies hoe ze te werk moeten gaan en kunnen jouw badkamer snel en vakkundig monteren. Zo hoef jij je dus nergens zorgen over te maken! Terwijl wij jou badkamer monteren, kan jij je alvast bezighouden met de aankleding van de badkamer.

Montage kosten

We krijgen vaak de vraag wat de montage van een badkamer kost. Bij de aankoop van een badkamer is bij ons de montage niet meegenomen in de totaalprijs. De kosten hiervan verschillen namelijk per aannemer en per situatie. Het is daarom lastig om een inschatting te maken van de totale kosten. Zou je graag meer informatie willen over de kosten die je zou kunnen verwachten? Of ben je benieuwd naar onze badkamers? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels.

Meer weten over badkamer montage?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? In onze badkamerwinkels staan onze betrokken adviseurs voor je klaar. We bieden bij Sani4All badkamers voor iedereen, want “zoveel mensen, zoveel wensen”. We beginnen altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis van die kennismaking kunnen onze adviseurs je voorzien van onafhankelijk advies over het inrichten en het laten monteren van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

* Mochten er onverhoopt wegens omstandigheden artikelen minder op voorraad zijn, er sprake zijn van maatwerk of er andere zaken van invloed zijn op de levertijd of montagetermijn, dan kunnen wij niet garant staan voor de naleving van de genoemde lever- en montagetermijn.

Montage bij Sani4All

Onze opgeleverde badkamers