Montage

Professionele montage

Je hebt je droombadkamer, toilet of unieke tegelvloer uitgezocht en samengesteld. Dankzij het gratis 3D ontwerp weet je exact wat je kunt verwachten. Ook over de levering van de producten hoef je je geen zorgen te maken: deze worden gratis thuisbezorgd. Alleen de montage rest nog. ”Natuurlijk kan ik dit zelf”, denk je. Vergis je echter niet. Het monteren van een badkamer is een kundig en tijdrovend proces. Onze deskundige adviseurs vertellen hier graag meer over.

Vakkundige montage

Indien gewenst verzorgt Sani4all de montage volgens afspraak. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat professionele monteurs de meest ontspannen ruimte in jouw huis perfect in orde maken. Wij werken alleen met professionele en betrouwbare monteurs, die zichzelf al meermalen bewezen hebben. We bespreken en evalueren altijd onze montage-opdrachten. Hierdoor weten wij de grootste ergernissen te voorkomen. Wel zo'n prettige gedachte!

GRATIS ADVIESGESPREK
guy-pointing

Het traject werkt als volgt

De eerste stap is gezet: je weet dat er een nieuwe badkamer komt. Nu volgt de montage. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten lees je hieronder de 8 stappen waaruit het montageproces bestaat.

1 Eerste afspraak

Onze ervaren monteur komt bij je thuis om, samen met jou, de situatie op te nemen van je nieuwe badkamer, sanitair of vloer.

2 Inventarisatie

De uit te voeren werkzaamheden worden doorgesproken. Doe je werkzaamheden zelf? Dan halen wij deze uit de offerte.

3 Heldere offerte

Sani4all spreekt samen met jou de offerte door. Genoemde prijzen staan vast en afspraken staan glashelder op papier. Geen verrassingen!

4 Planning

Na akkoord van de offerte plannen wij samen met jou de werkzaamheden in. De levering van de materialen sluit hierop aan.

5 Werkwijze

Onze ervaren monteurs gaan professioneel te werk en doen er alles aan de montageperiode zo kort mogelijk te laten duren. Zo kun je eerder genieten.

6 Garantie

Sani4all werkt alleen met erkende en zeer ervaren monteurs. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over de kwaliteit van het opgeleverde werk.

7 Eén aanspreekpunt

Helder en duidelijk communiceren vinden wij belangrijk. Daarom blijft Sani4all altijd jouw aanspreekpunt. Snel en eenvoudig!

8 Betaling

De betaling van de montage vindt plaats aan de monteur, deze stelt ook je offerte op. Sani4all helpt je graag met vragen hierover.

Nog geen badkamer uitgezocht?

Bekijk ons waanzinnige assortiment complete badkamers. Naast de badkamers hebben wij duizenden producten volgens de allerlaatste trends. Wij geven 100% slagingsgarantie voor jouw droombadkamer! Laat je verrassen door de mogelijkheden en prijs.

Complete badkamers

Bekijk ons aanbod

Resultaten waar we trots op zijn!

Familie Nabbe
Duiven

Soms komen wij badkamers tegen waar we extra trots op zijn zoals bij de familie Nabbe. De gedurfde afbeelding op de muur is echt dé eyecatcher van deze ruimte.

Familie Lammers
Varsseveld

Er is bij de Familie Lammers een prachtige stijlvolle badkamer geplaatst. De smaakvol ingerichte badkamer heeft een lichtgrijze basis met daarbij mat zwarte elementen.

Familie Buil
Varsseveld

Familie Buil kan genieten van een prachtige moderne badkamer! In de douche is slim gebruik gemaakt van mooie hexagontegels, dé trend van dit moment! 

Familie Sterk
Wijk bij Duurstede

Familie Sterk heeft in de badkamer gekozen voor een monochrome kleursetting, met een twist van het natuurlijke materiaal hout. De zwarte details komen door de hele badkamer terug.

Volg ons voor de laatste badkamer trends!