Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Lichte badkamer

Lichte badkamers worden veel gekozen door mensen die een ruimtelijk gevoel willen creëren in de badkamer. Een badkamer met veel licht is dan ook erg populair, en is dat eigenlijk altijd al wel geweest. Wel veranderen natuurlijk de badkamertrends, en de lichte badkamers daarmee ook. Zo zijn er steeds meer mogelijkheden voor lichte badkamertegels en badkamermeubels en -accessoires om echt jouw eigen stijl te creëren in jouw lichte badkamer.

Badkamer licht
Lichte badkamer
Lichte badkamer met decortegels

Voordelen van een lichte badkamer

Veel mensen kiezen voor een lichte badkamer. Deze keuze kan veel uiteenlopende redenen hebben; lichte badkamers hebben namelijk veel verschillende voordelen. Zo kan je met lichte tegels jouw kleine badkamer net dat stukje groter laten lijken. Daarnaast geven lichte kleuren je badkamer vaak een frisse look, maar kunnen ze ook voor een luxere uitstraling zorgen. Het is net hoe je de lichte kleuren in jouw badkamer combineert. Ook zijn lichte kleuren een veelvoorkomende keuze bij mensen die een tijdloze badkamer willen. Dit is een badkamer die zeker uniek en designwaardig kan zijn, maar minder trendgevoelig is dan andere badkamers.  Een lichte badkamer geeft een mooie rustige basis in de badkamer, waarbij het aan jou is of je deze rust doorzet of het juist een canvas laat zijn waarop je prachtige designmeubels en sanitairproducten kunt plaatsen. Zo combineert een lichte badkamer prachtig met bijvoorbeeld goudkleurige kranen, of zelfs met decortegels die je subtiel in het badkamerontwerp verwerkt.

Verlichting in de badkamer

Nog een belangrijk aspect van de lichte badkamer, is de verlichting in de ruimte. Als je een lichte badkamer wil, vind je het waarschijnlijk belangrijk dat er voldoende licht in de badkamer aanwezig is. Daarom is het belangrijk om (samen met jouw badkameradviseur) een goed lichtplan te maken. Hierbij houden we rekening met de natuurlijke lichtinval in de ruimte, de plaatsing van de badkamermeubels en hoe de spiegel komt te hangen. En wist je al dat in spiegels tegenwoordig ook verschillende soorten verlichting kunnen worden geïntegreerd? Een grote spiegel zorgt daarnaast voor veel weerkaatsing van licht, waardoor jouw badkamer nog lichter en ruimtelijker oogt. Door overal rekening mee te houden zorgen we ervoor dat de badkamerverlichting zo wordt geplaatst, dat jouw lichte badkamer optimaal verlicht wordt. Op onze website vind je veel tips & trends die jou kunnen helpen met het maken van de mooiste keuzes!

Lichte badkamer marmerlook

Jouw lichte badkamer kopen bij Sani4All

Lichte badkamers zijn er in heel veel verschillende vormen en maten. Zo heb je een oneindige keuze uit verschillende tegels, tinten en materialen. Kies bijvoorbeeld voor marmerlook, beige tegels, lichte betonlook of zachte decortegels. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw lichte badkamer? Plan dan geheel vrijblijvend jouw gratis adviesgesprek in met een van onze badkameradviseurs. Onze winkels zitten door heel het land, dus er zit er vast wel een bij jou in de buurt! We helpen je graag bij jouw nieuwe lichte badkamer.