Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Zwart witte badkamer

Waar de een gek is op kleur en dit ook voor een kleurrijke badkamer kiest, houdt de ander het liever wat meer neutraal. Wanneer je het liefst voor wat minder opvallende kleuren kiest, past een zwart witte badkamer misschien wel bij jou. Met deze combinatie kies je voor een rustige en strakke uitstraling. We vertellen je graag meer over zwart witte badkamers.

Zwart en wit badkamer

De kenmerken zwart witte badkamer

Misschien klinkt een zwart witte badkamer wel heel saai, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Met een zwart witte badkamer kun je vele combinaties maken en daardoor ook verschillende badkamerstijlen samenstellen. De kleuren zwart en wit hebben een vrij ingetogen uitstraling, waardoor deze badkamers vaak rust uitstralen. Wanneer je na een lange dag tot rust wil komen, is het natuurlijk heel fijn dat je badkamer rust uitstraalt.

Zwart en wit toepassen

We bieden vrijwel al het sanitair, tegels en meubels in het zwart en wit aan. Wanneer je kiest voor een zwart witte badkamer zijn de mogelijkheden dan ook vrijwel eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van zwarte en witte tegels en dit combineren met zwarte meubels en wit sanitair. Maar je kunt bijvoorbeeld ook alleen gaan voor witte of zwarte tegels. Je zal het misschien niet verwachten, maar het meeste sanitair is dus ook in het zwart verkrijgbaar. Wanneer je graag voor een wat stoerdere badkamer wil gaan, is dit een goede optie.

Badkamer zwart wit hout
Badkamer zwart wit

Combinaties met andere kleuren

Omdat de kleuren zwart en wit heel neutraal zijn, kun je met eigenlijk alle kleuren wel een combinatie maken. Wanneer je voor een hele rustige badkamer wil gaan kun je bijvoorbeeld grijs of beige aan de badkamer toevoegen. Maar je kunt ook gaan voor een kleurrijke touch en bijvoorbeeld voor roze, blauw of groen kiezen. Je kunt deze op een hele subtiele manier toevoegen door bijvoorbeeld in een nis tegels in deze kleur te plaatsen. Het toevoegen van een kleur hoeft de ruimte dus niet druk te maken. Je kunt ook vrijwel alle materialen combineren met zwart en wit. Denk bijvoorbeeld aan marmerlook en betonlook, maar ook aan houtlook en natuursteen.

Zwart witte badkamerstijlen

De meest voorkomende badkamerstijlen met de kleuren zwart en wit zijn de moderne en tijdloze stijl. Bij de moderne stijl heeft zwart vaak wat meer de overhand en wordt er gekozen voor een wat strakkere uitstraling. Bij een tijdloze badkamer wordt er vaak een combinatie gemaakt van witte wandtegels en zwarte vloertegels. Dit wordt aangevuld met wit sanitair en houtlook of zwarte meubels. Maar je kunt voor nog veel meer stijlen kiezen met een zwart witte badkamer. Kies bijvoorbeeld voor zwart witte marmerlook tegels, combineer dit met goudkleurige kranen en creƫer een design badkamer. Of kies voor een landelijke badkamer en maak een combinatie van zwarte en witte tegels en houtlook meubels. Zo zijn er nog veel meer stijlen mogelijk!

Badkamer in zwart en wit: inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer in zwart wit? Neem dan eens een kijkje bij onze opgeleverde badkamers of bekijk onze complete badkamers. Je zult zien dat zwart en wit prachtig gecombineerd kunnen worden met hout, betonlook en andere kleuren en materialen. Wil je liever in het echt badkamerinspiratie opdoen voor jouw zwart wit badkamer? Kom dan eens langs in een van onze winkels of plan vrijblijvend een afspraak in. We laten je graag onze inspirerende opstellingen zien van zwart en wit in de badkamer. De koffie staat voor je klaar!

Plan jouw adviesgesprek