Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer zwart wit

Zwart en wit in de badkamer is een veelgekozen combinatie. Zwart en wit zijn kleuren die van de badkamer een strak geheel maken en een moderne, tijdloze uitstraling kunnen geven. Maar ook een meer klassieke of natuurlijke uitstraling kan je kiezen voor zwart en wit in de badkamer. We vertellen je meer over de badkamer waarin zwart en wit de hoofdrol spelen.

Zwart en wit badkamer

De basis van zwart en wit in de badkamer

Kies je voor de combinatie zwart wit in de badkamer? Dan begint het samenstellen van jouw badkamer waarschijnlijk bij zwarte en witte badkamertegels. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte vloer en een witte wand. Of wissel op de wanden af met zwart en wit. Jouw badkamerruimte kan je optisch groter laten lijken door slim met de verdeling van deze contrasterende tinten om te gaan. Bepaal van tevoren daarom goed welke wanden je zwart of wit wil hebben, zodat je een mooie basis neerzet voor jouw badkamer in zwart wit. Hierbij kan je ook kiezen voor een marmerlook tegel in zwart of wit, decortegels of zwarte betonlooktegels om helemaal jouw badkamer te creëren. Ook leuk: in de badkamer zwart en wit combineren op de vloer of de wand voor een speels effect.

Badkamer zwart wit hout
Kleine badkamer zwart wit

Kleine badkamers

Een kleine badkamer kan je met zwart en wit zo samenstellen, dat de ruimte groter lijkt. Wat hierbij helpt, is het kiezen voor ene donkere kleur op de vloer en een lichte kleur op de wand. Wil je ook zwart op de wanden van je badkamer? Kies dan voor één wand, meerdere donkere wanden geven namelijk al snel een kleiner visueel beeld van de badkamer. Door ook het sanitair in zwart en wit te kiezen, creëer je daarnaast een strakke eenheid in de badkamer. Deze eenheid maakt dat de badkamer meer één geheel vormt, wat de badkamer groter doet lijken dan wanneer er met meer tinten wordt afgewisseld. Voor een kleine badkamer zijn zwart en wit dus zeker geschikte kleuren!

Badkamer in zwart en wit: inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw badkamer in zwart wit? Neem dan eens een kijkje bij onze opgeleverde badkamers of bekijk onze complete badkamers. Je zult zien dat zwart en wit prachtig gecombineerd kunnen worden met hout, betonlook en andere kleuren en materialen. Wil je liever in het echt badkamerinspiratie opdoen voor jouw zwart wit badkamer? Kom dan eens langs in een van onze winkels of plan vrijblijvend een afspraak in. We laten je graag onze inspirerende opstellingen zien van zwart en wit in de badkamer. De koffie staat voor je klaar!

Plan jouw adviesgesprek

Badkamers met zwart en wit

Laat je inspireren

Naar overzicht