Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Taupe badkamer

Ben je op zoek naar een lichte badkamer met een mooie, zachte tint? Kies dan voor een taupe badkamer. Taupe is een kleur die tussen bruin en beige in zit, en geeft de badkamerruimte een prachtige uitstraling. Na al veel zwart, wit en grijs in de badkamer gezien te hebben, komt ook taupe steeds meer terug in de badkamer. Waarom taupe zo’n populaire kleur is in de badkamer? Dat vertellen we je graag op deze pagina.

Taupe badkamer

Populaire kleur in de badkamer

Taupe is een ideale basiskleur in de badkamer. Het is een neutrale tint die een prettige warmte met zich meebrengt. Door deze neutrale maar stijlvolle basis, kan je de badkamer helemaal aankleden naar jouw stijl. Taupe combineert namelijk prachtig met heel veel verschillende kleuren in de badkamer. Juist omdat taupe zo’n rustige basis geeft maar meer warmte biedt dan bijvoorbeeld wit of grijs, is de kleur ontzettend populair.

Taupe kleur badkamer
Badkamer taupe

Taupe in de badkamer combineren

Veel mensen kiezen voor een basis van taupe en vullen dit aan met een tweede kleur. Maar ook combinaties met hout(look) en zwart komen veel voor. Het is helemaal aan jou om te bepalen welke kleur(en) jij mooi vindt om te combineren met taupe. Daarnaast kan je de keuze maken om alle tegels in de badkamer in taupe-kleur te laten plaatsen, of om de focus bijvoorbeeld vooral op de wanden te leggen. Een houtlook vloer staat hier prachtig bij en wordt dan ook regelmatig gekozen. Maar ook met de sanitairproducten in jouw badkamer kan je verschillende keuzes maken. Kies je voor mat zwarte kranen, ga je voor rvs of vind je een taupe-tint die prachtig matcht bij goudkleurige kranen? In onze winkel kan je alle materialen naast elkaar houden om er zo achter te komen welke combinatie met taupe jij mooi vindt in de badkamer.

Jouw taupe badkamer

Als je een taupe badkamer wil kopen, is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Een badkamer is namelijk relatief snel uitgezocht, maar blijft nog jaren lang onderdeel van jouw dagelijkse leven. Daarom nemen we bij Sani4All echt de tijd om samen jouw perfecte badkamer samen te stellen. Wil jij taupe verwerken in jouw badkamer? Dan kijken we samen naar de verschillende kleuren, materialen en producten die samen het perfecte plaatje creëren. Want alleen als alles écht klopt, voel jij je helemaal thuis in jouw taupe badkamer.

Afspraak maken

Badkamer taupe tegels