&noscript=1 />

Badkamer kopen in Oosterhout

Een badkamer kopen in Oosterhout? Dan ben je bij Sani4all in Beuningen aan het enige en juiste adres. Aan de Hadrianussingel vind je een smaakvol ingerichte showroom vol met complete badkamers, tegels en sanitair. Onze adviseurs heten je van harte welkom in deze badkamerspeciaalzaak van 600 m2, op slechts twintig minuten rijden vanuit deze wijk in Nijmegen. Zij staan zes dagen in de week voor jou klaar en nemen uitgebreid te tijd om jou het aanbod aan complete badkamers, badkamermeubels, tegels, sanitair en accessoires te laten zien. Ze inventariseren jouw wensen en indien gewenst ontvang je van ons een gratis ontwerp voor jouw badkamer. Helemaal op basis van jouw wensen en budget. Je verlaat Sani4all Beuningen altijd met een glimlach!

Betaalbare badkamerdromen

Heb jij al helemaal voor ogen hoe de badkamer van jouw dromen eruitziet? Misschien durf je het niet eens te dromen, omdat je van tevoren bang bent dat het onbetaalbaar voor je is. Deze angst is echter totaal niet nodig! Bij Sani4all maken we namelijk jouw badkamerwensen mogelijk. Dankzij de assistentie van onze deskundige adviseurs in Beuningen kunnen wij altijd een (complete) badkamer voor jou realiseren. Compleet naar jouw wensen, eisen en conform jouw beschikbare budget. Van ontwerp tot afwerking: laat het allemaal over aan de badkamerspecialisten van Sani4all. Wij hebben badkamers van alleen de allerbeste A-merken, in iedere gewenste stijl en voor elke portemonnee. Zo ben je ervan verzekerd dat jij straks kunt genieten van een prachtige en betaalbare badkamer van je dromen!

Badkamers van A tot Z

Een nieuwe badkamer koop je dus bij Sani4all Beuningen. Je kunt bij ons terecht voor het complete plaatje. Of je nu al weet wat je wil of nog geen idee hebt wat jouw badkamerwensen zijn: wij helpen je écht verder. Met onze expertise kunnen wij jou adviseren in de te maken keuzes en de zaken uit handen nemen wanneer je dat graag wil. Onze persoonlijke aanpak maakt dat onze klanten optimaal kunnen genieten van hun droombadkamer. Zo begint onze service steevast bij een gratis 3D-ontwerp voor jouw badkamer. Onze mensen brengen jouw badkamer zo in beeld, waarbij ze de mogelijkheden van de ruimte uitlichten. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan is het een kwestie van de producten aanschaffen en de badkamer monteren. Voor badkamers van A tot Z zit je bij Sani4all goed.

Jouw badkamer kopen bij de specialist

Sani4all maakt badkamerdromen betaalbaar. Ben je dus woonachtig in Oosterhout en wil je graag een (complete) badkamer? Dan zien we jou graag bij Sani4all Beuningen. De koffie staat voor je klaar, net als onze enthousiaste medewerkers en de mooiste badkamers. Meerdere stijlen zijn verwerkt en voor ieder budget is er wel een geschikte badkamer te vinden. Wanneer deze Sani4all vestiging bezoekt, kun je dan ook uitgaan van de beste service. Ga je voor een luxe badkamer in moderne stijl, of juist voor een kleurrijke badkamer? Onze specialisten weten exact hoe ze jouw badkamerwensen kunnen vertalen naar jouw droombadkamer. Tevens monteren we graag jouw nieuwe badkamer bij je thuis en zorgen we voor een strakke afwerking. Fijn idee, toch? Tot snel!

Sani4all Beuningen
Hadrianussingel 28
6642 AJ Beuningen

0246 - 793 753

1