&noscript=1 />

Decortegels

Showing all 20 results

Showing all 20 results

Decortegels

Op zoek naar die ene tegel die net anders is dan de andere? Neem dan een kijkje bij deze specials! Met decortegels worden vaak zowel wandtegels als vloertegels bedoeld. Ze zijn niet alleen uniek qua design, maar ook erg sfeervol. Ze creëren een ongekende uitstraling, mede door de onbeperkte mogelijkheden in kleuren en decors. Tevens zijn ze praktisch in onderhoud en reiniging. Wij hebben in ons gigantische assortiment diverse tegel specials waarmee jij je badkamer gegarandeerd fraai kunt aankleden. In al onze showrooms vind je allerlei materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Wij hebben actuele en speciale collecties van bekende en hoogwaardige A-merken, voor iedereen! Of je nu kiest voor natuursteen, een kleurrijke tegel of juist een met een patroontje, Sani4all biedt veel keuze!  Voor de meest bijzondere en beste kwaliteit vloertegels, wandtegels en houtlook tegels kom je dus ook naar Sani4all.

Diverse soorten

Als je speciale tegels wilt aanschaffen, is het van groot belang dat deze perfect aansluiten op het badkamerinterieur. Juist door hun uniekheid moeten ze bij de badkamerstijl en alle badmeubels passen. Een goede oriëntatie naar de verschillende decortegels, tegelsoorten en tegelkleuren is daarom erg belangrijk. Zowel de maat als afwerking van de tegel kan van grote invloed zijn op de uiteindelijke sfeer van je badkamer. Een kleine, glanzende tegel heeft namelijk een compleet ander effect dan een grote, ruwe tegel. Sani4all is de specialist die je hier graag in adviseert. Samen naar de mooiste resultaten.

Hulp nodig?

Kom je er dus zelf niet helemaal uit met het kiezen van de juiste tegels? Bezoek dan een Sani4all vestiging bij jou in de buurt. Onze deskundige adviseurs kennen alle ins en outs als het om decortegels gaat en willen je graag helpen met de juiste tegelkeuze.

Volg ons voor de laatste badkamer trends!

20