Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverde badkamer in Beuningen

Deze moderne badkamer is opgeleverd door Sani4All Beuningen bij een familie, die ook uit Beuningen komt. De blikvanger in deze badkamer is het mat zwarte badmeubel met de Solid Surface waskommen.

De familie heeft gekozen voor een combinatie van een drietal tegels. Voor de wanden is er gekozen voor een 60x60 cm tegel in de kleur Grijs Mat. Deze tegels worden aangevuld door de Hexagon tegels in de kleur Black Swan Matt, die in de nisjes zijn geplaatst. Op de vloer ligt een prachtige houtlook tegel in de kleur Amazonia Wood Wallnut. De combinatie wordt afgemaakt door de mat zwarte tegelprofielen. De badmeubelset waarvoor is gekozen bestaat uit een mat zwarte onderkast, een countertop in de kleur Deluxe Eiken en een spiegel voorzien van ledverlichting en verwarming. Doordat de onderkast voorzien is van een dubbele lade, ontstaat er veel opbergruimte waar je al je spullen in kwijt kunt. Een opgeruimde badkamer is natuurlijk wel zo fijn! Op het badmeubel zijn twee Solid Surface waskommen in de kleur mat zwart geplaatst, deze passen door de kleur perfect bij het badmeubel. De rvs opzet wastafelkranen maken de combinatie helemaal af én zorgen voor een luxe uitstraling.

Badkamers Beuningen
Hexagon tegels badkamer
Regendouche

Heerlijke regendouche

Om heerlijk te kunnen ontspannen is er gekozen voor een ruime inloopdouche. Deze bestaat uit een regendouche met een losse handdouche van Blaauw Sanitair. Het voordeel van een losse handdouche is dat je daarmee eenvoudig je haar kunt uitspoelen of de douche kunt schoonmaken. Om het water te kunnen afvoeren is er een rvs-douchedrain geplaatst. Voor optimaal gebruikersgemak is er ook een toilet toegevoegd aan de badkamer.

Solid Surface waskommen

Solid Surface

Solid Surface is een duurzaam materiaal dat zeer bestendig is tegen vocht. Dit materiaal wordt gemaakt van hoogwaardig hars en natuurlijke minderalen, waardoor er een degelijk en sterk product ontstaat. Het grote voordeel van Solid Surface is dat het een heel sterk materiaal is, het is namelijk slijtvast en daarnaast kun je krassen makkelijk weg polijsten. Vaak wordt gedacht dat Solid Surface alleen in mat wit verkrijgbaar is, maar het materiaal is er in verschillende kleuren. Zo heeft deze familie voor twee mat zwarte Solid Surface waskommen gekozen.

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn op het moment een echte trend en zien we dus regelmatig in badkamers en toiletruimtes verschijnen. Vaak denken mensen dat deze tegels alleen geschikt zijn voor een vloer, maar je kunt ze ook gerust voor wanden gebruiken. Het voordeel van houtlook tegels is dat ze dezelfde natuurlijke uitstraling als echt hout hebben, maar wel tegen vocht kunnen. De tegels worden voorzien van nerven en knoesten, waardoor ze er heel realistisch uitzien. Houtlook tegels worden gemaakt van keramiek, een duurzaam, stevig en slijt- en vuurvast materiaal.

Houtlook tegels badkamer
Moderne badkamer

Moderne badkamer

Moderne badkamers kenmerken zich door strakke lijnen, trendy tegels en modern comfort. Met deze badkamerstijl kun je alle kanten op en de stijl is daardoor razend populair. Je ziet in deze badkamers niet snel felle kleuren of drukke prints terug, maar voornamelijk eenvoud en contrast. Vaak wordt er gekozen voor materialen, zoals glas, rvs en steen. Deze worden gecombineerd met een kleurenpallet bestaande uit grijs, zwart en wit. Wil je toch graag kleur toevoegen aan je moderne badkamer? Kies er dan voor om één wand of een nis te bekleden met een lichte kleur. Deze familie heeft ook gekozen voor een moderne badkamer, die gecreëerd wordt door de grijze- en houtlook tegels, het mat zwarte badmeubel en de rvs-kranen.

Ben je ook op zoek naar een moderne badkamer? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs kunnen je daar helpen om jouw moderne droombadkamer te realiseren!

Maak een vrijblijvende afspraak