Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Warme moderne badkamer familie Schenkel

De badkamer van de familie Schenkel was aan vervanging toe. Samen met Sani4All Gouda hebben ze de verouderde, klassieke badkamer vervangen voor deze warme moderne ruimte!

De tegelcombinatie van deze badkamer vormt een warme en rustige basis. De familie heeft gekozen voor warme grijze wandtegels welke gecombineerd zijn met de antraciet vloertegels. In de nisjes is er gekozen voor zwarte hexagon tegels, die voor een moderne look zorgen. De hoekprofielen hebben ook een zwarte kleur, wat perfect combineert met de zwarte tegels. De moderne uitstraling komt terug in de badmeubelset. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur Nebraska Eiken, een witte keramische wastafel en een spiegelkast. De chromen wastafelkranen maken het geheel helemaal af. Voor extra opbergruimte heeft de familie ook gekozen voor een hoge kolomkast, deze heeft ook de kleur Nebraska Eiken.

Moderne badkamer
Mat zwarte regendouche
Warme moderne badkamer

Heerlijke doucheruimte

De familie heeft gekozen voor een heerlijke ruime doucheruimte! Deze is voorzien van een chromen regendoucheset, welke dus prachtig bij de wastafelkranen past. De ruimte wordt afgesloten door een nisdeur met een mat zwart frame. Het voordeel van een afgesloten doucheruimte is dat er tijdens geen warme lucht ontsnapt, wat bij een inloopdouche wel het geval kan zijn. Daarnaast kent deze ruimte nog een praktisch element: er zijn drie haakjes geplaatst waar je je handdoek aan kunt hangen. Zo hoef je na het douchen niet direct een koude ruimte in te stappen.

Stijlvolle en praktische details

Over alles is in deze badkamer nagedacht. Neem bijvoorbeeld de twee nisjes, het geeft de badkamer niet alleen een prachtige uitstraling, het is ook nog eens praktisch. Je kunt er gemakkelijk je doucheproducten óf decoratie op kwijt. Kijk ook eens naar de inbouw reserverolhouder, hier kun je makkelijk een extra toiletrol kwijt, zonder dat het al te veel opvalt. Je hebt dus geen losse rondslingerende rollen of een houder op de grond in de weg staan.

Ben jij ook opzoek naar een badkamer die zowel praktisch als stijlvol is? Breng dan eens een bezoek aan een van onze badkamerwinkels. Daar helpen onze deskundige adviseurs je graag met het samenstellen van jouw praktische en stijlvolle badkamer. We zetten de koffie voor je klaar!

Maak een vrijblijvende afspraak

Chromen regendouche
Hexagon tegels
Spiegelkast
Toiletruimte