Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Badkamer familie Viersen

De familie Viersen uit Den Haag heeft sinds kort een frisse nieuwe badkamer. Bij Sani4All Den Haag hebben ze een lichte badkamer samengesteld en deze stijl gekopieerd naar het toilet. De beperkte ruimte van de badkamer is optimaal ingedeeld. Door de profielloze douchewand blijft het water in het douchegedeelte en hou je genoeg bewegingsruimte over. De inloop douchewand is voorzien van NANO-coating waardoor het water minder snel op raam blijft staan. Het badmeubelset in grijs eiken bestaat uit een onderkast met twee lades. Bovenop is een keramische wastafel geplaatst. De ruime wasbak is eenvoudig in onderhoud. De kranen in de badkamer zijn van Blaauw Sanitair zijn in de kleur chroom. De design radiator past perfect in de ruimte en is ideaal om de ruimte snel te verwarmen.

De basis van de badkamer wordt gevormd door mat witte tegels in de afmeting 30x60 cm. Op de grond liggen populaire hexagon tegels in de kleur Pink. Dit geeft een mooi effect aan de badkamer! Het complete toiletset bestaat uit een rimless wandcloset met sofclose en quick release systeem. Met het Quickrelease systeem kan je makkelijk je toilet schoonhouden. Met een klikbevestiging kan je de complete bril met deksel van de pot halen. Ideaal!

Opgeleverde badkamer familie Viersen
Badkamer inspiratie