Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Marmerlook badkamer familie Veenhof

De familie Veenhof heeft deze marmerlook badkamer uitgezocht bij Sani4All Genemuiden. De keuze om de marmerlook tegels aan te vullen met robuustere tegels, zorgen ervoor dat deze badkamer een stoere maar ook rustige uitstraling heeft.

Waar vaak gekozen wordt voor 60x60 cm tegels, heeft deze familie gekozen voor een combinatie van 60x120 cm tegels. Grote tegels zorgen voor een rustige uitstraling, wat je ook terugziet in deze badkamer. Aankomend jaar worden grote tegels een trend en zullen we deze keuze voor grote tegels vaker zien! De rustige uitstraling van de badkamer komt ook terug in de badmeubelset waarvoor gekozen is. Deze bestaat uit een onderkast in de kleur mat zwart, een witte keramische wastafel van het materiaal Lunastone en de set wordt afgemaakt door de ronde spiegel. De mat zwarte inbouwkranen waarvoor gekozen is, combineren perfect bij de set.

Badkamer Genemuiden
Badkamer kopen Genemuiden
Marmerlook badkamer

Ruime douche

Gekozen is voor een inbouwregendouche in een mat zwarte kleur en combineert daardoor mooi bij de wastafelkranen. Er is een nis gecreƫerd in de wand, hier kun je je doucheproducten in kwijt. Zo hoef je geen rekje of ander ophangsysteem in je nieuwe tegels te bevestigen! Maar de doucheruimte kent nog een ander uniek element, namelijk het zitje. Handig om bijvoorbeeld snel voor je gaat douchen even je handdoek neer te leggen of even te gaan zitten tijdens het douchen. De doucheruimte wordt afgesloten door een brede glazen deur met een mat zwart raster.

Complete ontzorging bij SaniAll

Is deze badkamer iets voor jou? Of ben je op zoek naar een badkamer met een andere stijl? Bij Sani4All staan we voor je klaar om je te ontzorgen. Of dit nu is bij het opdoen van inspiratie of het samenstellen van een complete badkamer. In de winkels voorzien onze adviseurs je van deskundig advies en helpen je met het samenstellen van je nieuwe badkamer. Vervolgens maken we een 3D-ontwerp voor je, zodat je precies weet hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien. Ben je tevreden met het ontwerp en heb je de badkamer gekocht? Dan komen we deze gratis bij je thuisbezorgen en kunnen we, indien gewenst, de badkamer voor je monteren. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Maak hier een vrijblijvende afspraak

Doucheruimte
Hoge kolomkast
Luxe doucheruimte