Almere

Almere

Amsterdam

Amsterdam

Barendrecht

Barendrecht

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Den Haag

Den Haag

Deventer

Deventer

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Gouda

Gouda

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Maassluis

Maassluis

Mijdrecht

Mijdrecht

Roosendaal

Roosendaal

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Son en Breugel

Son en Breugel

Uden

Uden

Varsseveld

Varsseveld

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Zwolle

Zwolle

Franchiser worden?

We groeien hard bij Sani4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle sanitair franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Opgeleverd toilet Swifterbant

Tevreden klanten, daar krijgen wij energie van! Zo ontvingen wij via Instagram een heel leuk bericht met foto’s van een fantastisch toilet en met de vraag om deze te delen. En dat doen we natuurlijk graag!

Het toilet is de kleinste ruimte van het huis. Het bevindt zich meestal in de hal op de begane grond, waardoor het ook een ruimte is, die door je gasten worden gebruikt. Een extra reden om deze ruimte mooi in te richten! Behandel het daarom als een mini-badkamer, hetzelfde als Diana uit Swifterbant heeft gedaan! Ze heeft het toilet bij Sani4All Dronten aangeschaft en laat zien dat hoe sfeervol een toilet kan zijn.

Het toiletset van Geberit bestaat uit een randloos wandcloset met een softclose en quick-release zitting. Het fonteinset is opgebouwd uit een rond fonteinbakje met mat zwarte fonteinkraan. De houtlook tegels op de vloer en voor het inbouwreservoir zijn 30 cm bij 100 cm en geven de warme natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Voor de overige wandtegels zijn mooie neutrale tegels van 60 bij 60 cm. De overige mat zwarte toilet accessoires geven een stoer en industrieel tintje aan de ruimte.

Opgeleverd toilet Swifterbant
Sfeervol toilet

Houtlook tegel

Houtlook tegels hebben dezelfde uitstraling als een echte houten vloer en kunnen perfect worden toegepast in een badkamer of toilet. Deze keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud, duurzaam en toe te passen in elke ruimte. In onze winkels zijn diverse houtlook vloeren in groot oppervlak te bekijken. De kleuren variëren van lichtbruin tot donkerbruin en diverse mooie grijstinten. De prints van de houtmotief tegels vergelijkbaar met echte houten planken. Net als bij een houten vloer, kan er gekozen worden tussen een houtlook vloer met veel nerven en noesten (verouderde look) of juist minder voor een rustiger geheel.

Houtlook tegels
Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel badkamer inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke badkamer is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde badkamers bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je badkamer? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste badkamertrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze badkamerplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe badkamer in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe badkamer en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Plan direct een afspraak